Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na východ od Prahy je ještě větší dusno, než ve zbytku republiky! Redakce Super.cz se čerstvě dozvěděla informaci, že v domě Dariny Nové (66), exmanželky Josefa Rychtáře (65), znovu zasahuje policie. Vdovec po Ivetě Bartošové podle našich informací měl docela krátce po pravomocném odsouzení za její brutální zmlácení a v neděli dopoledne na svou bývalou ženu opět zaútočil. Máme podrobnější informace!

„Klid trval poměrně dlouho, sem tam proběhly nějaké provokace, ale Darina říkala, že se to dalo přežít. Jenže teď jí tam začal tvořit naschvál barikády, aby se nikam nedostala. A když je jeho exmanželka začala rušit, naběhl do ní prý jako při ragby a měl ji zranit. Na místě je policie, motá se tam i jejich syn Jan, který stál vždycky za tátou, takže určitě proti němu svědčit nebude a ještě nějaký mladý kluk, myslím, že je to synovec, který také měl vždycky blíž ke strejdovi. Darina bude muset do nemocnice na ošetření, zdá se, že to docela odnesla,“ hlásil redaktoru Super.cz z místa soused.

Darině Nové se nedalo dovolat, Josef Rychtář si číslo našeho redaktora před časem pro jistotu zablokoval, aby neměl po nocích pohnutky mu psát své proslavené esemesky.

„Mohu potvrdit, že krátce po půl dvanácté jsme přijali oznámení o incidentu mezi bývalými manželi. Uvedený případ byl kvalifikován jako přestupek proti občanskému soužití. Po prošetření by měl být případ podstoupen k dořešení místní samosprávě,“ potvrdil Super.cz incident policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

Co si myslíte o Josefu Rychtářovi?
Je to mílius, nikomu by nikdy neublížil
2,2 %
Uhodí každého, kdo se mu znelíbí
1,2 %
Je to násilník, měl by už dávno sedět!
96,6 %
Celkem hlasovalo 21051 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám