Hlavní obsah
Článek

Felix Slováček (80) a Dáda Patrasová (67) už několik týdnů plní stránky bulvárních médií. Slováček nemá klid od té doby, co se provalil jeho románek s mladičkou výtvarnicí Lucií Gelemovou (41). Felix vztah s brunetkou popírá, Dáda se v médiích nechala slyšet, že uvažuje o rozvodu.

My jsme poprvé od provalení nevěry Slováčka potkali na módní přehlídce Beaty Rajské (61), která se konala v rámci filmového festivalu v Karlových Varech. Felix měl na začátku přehlídky vystoupení. Co na články z poslední doby Felix říká?

"Vnímám to tak, že to čtu o někom a není to o mně. Mám pocit, že to nejsem já," řekl Super.cz Felix s tím, že u něj doma je vše v pořádku a Dáda za ním za chvíli dorazí i na přehlídku. "Dáda říkala, že přijede. Já jsem tady musel být dřív, protože jsem zkoušel. Bude tady se mnou, tedy doufám," říkal Felix, ale Patrasová během večera nedorazila.

Žádná krize v manželství prý ale stoprocentně není a rozvod se nekoná. "U nás to vždycky doma klapalo a klapat bude. Já nevím, co je špatně. Kdybych měl někomu zařídit takovou reklamu v bulváru, tak by mě to stálo deset miliónů," popírá románek s výtvarnicí. "Není to těžké období. Jsem spokojený a šťastný ve svém manželství," dodal.

Reklama

Další články

Načítám