Hlavní obsah
Článek

Žádná známá královna krásy či modelka. Nejkrásnější nohy zahájení filmového festivalu v Karlových Varech překvapivě předvedla známá producentka Eliška Kaplicky. Málokdo by tušil, jak dokonale tvarované štíhlé nohy takhle sympatická brunetka má.

Eliška oblékla pořádně kratinké šaty od návrháře Jiřího Kalfaře, které jí jen tak tak zakrývaly zadek. Muži nemohly zvednout oči od jejích krásných nohou. A prý to není naposledy, co ji vidíme takhle spoře oděnou.

"Mám tu ještě další dvoje, jedny jsou ještě odvážnější, ale ty si vezu až v neděli. Celé jsou krajkové, takové křesťanské," řekla Super.cz s úsměvem Eliška.

Ve Varech prý nemá takhle kratinké šaty poprvé. "Jednou tady ve Varech jsem s tatínkem Johanky byla v podobné délce šatů. Bylo to příjemnější, měla jsem se o koho opřít. Vím, že se plazili fotografové po zemi, zda mám kalhotky. To si pamatuju," usmívá se Kaplicky, která se v Karlových Varech zdrží s dcerou Johankou do pondělí. "Nějaký film bychom mohly zkusit. Pretty Woman je taková pohádka, tak to bychom mohly dát," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám