Hlavní obsah
Článek

Říká se, že bílá barva rozšiřuje. V případě Jitky Čvančarové (46) se stal buď pravý opak, nebo herečka neskutečně zhubla. V bělostné róbě od Emilio Pucci s přehozem Elie Saab a s luxusními náušnicemi a psaníčkem Oscar de la Renta vypadala na červeném koberci na zahájení karlovarského festivalu naprosto skvostně. Jednoznačně róba večera.

Ale i ostatní herečky se snažily. Velmi zajímavý model od české designérské značky Chatty vynesla Martha Issová. Oblékla bohatou sukni z pudrově růžového taftu a zkrácený, fuchsiově růžový top s rafinovaně odhalenými zády. Toaletu doplnila visacími náušnicemi z bílého osmnácti karátového zlata s brilianty a luxusním náramkem ve stejné kvalitě a barvě.

Mladá herečka Jenovéfa Boková, která je jednou z tváří festivalu, si přivezla na festival kompletní garderobu od české návrhářky Ivy Burkertové. Na páteční slavnostní zahájení vybrala dlouhé večerní šaty v jasně červené barvě s netradičně řešeným nařaseným vrškem a dvěma rozparky.

Českou návrhářku Ivanu Mentlovou z kolekce, kterou vytvořila pro Pietro Filippi, si vybrala Hana Vagnerová.

Luxusní róbu od Diora dokázala herečka Jana Plodková vtipně rozbít extravagantními brýlemi. "Jsou samozřejmě od mého partnera Filipa Žilky," svěřila.

Tatiana Vilhelmová (45) s partnerem Vojtou Dykem se tentokrát moc nevyladili. Ona zářila v šatech od Gábiny Páralové, on zaujal jakousi kamizolou.

Vlastní garderóbu i šperky, neboť spousta krasavic má šaty vypůjčené, si do Karlových Varů přivezla Kateřina Brožová (56), která stejně jako odpoledne předvedla bujný dekolt. V decentním modelu se ukázala například manželka Jiřího Bartošky. (77)

Ale i když téměř všechny dámy vypadaly úchvatně, stejně na sebe největší pozornost přitáhl Richard Gere.

Která dáma je pro vás královnou letošního zahájení?
Jitka Čvančarová
44 %
Jana Plodková
1,3 %
Martha Issová
2,1 %
Jenovéfa Boková
2,6 %
Hana Vagnerová
4,8 %
Jitka Schneiderová
15,3 %
Tatiana Vilhelmová
21,9 %
Kateřina Brožová
8 %
Celkem hlasovalo 73058 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám