Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Irská nízkonákladová letecká společnost Ryanair si nemohla přát lepší reklamu. Právě jeden z jejích letů ze Stanstedu v Londýně do skotského Glasgow využil před pár dny i britský korunní princ William (41). Jeden z nejstřeženějších mužů světa se tak proletěl s více než stovkou ‚obyčejných smrtelníků‘ v economy třídě, z čehož si některá britská média začala utahovat.

Například Daily Mail economy třídu označil jako ‚Cattle Class‘, jak se cestování v této levné cenové kategorii v Británii přezdívá, což by se dalo volně přeložit jako dobytčák. Budoucího krále, který se ve Skotsku bude věnovat tréninku na pilota letecké záchranné služby, doprovázel při letu jeho bodyguard.

Vévoda z Cambridge si výběrem přepravy chtěl vylepšit reputaci poté, co mu byla vytýkána nedávná cesta z Highgrove do Windsoru helikoptérou, jejíž provoz je mnohonásobně dražší než cesta automobilem, která by zabrala hodinu a půl.

Reklama

Další články

Načítám