Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Český šoubyznys letos zažije pořádný babyboom. Zatímco na některých známých dámách zatím není těhotenství vůbec vidět, na dalších už se bříško s budoucím potomkem pěkně zakulacuje.

Na miminko už se moc těší zpěvačka Monika Absolonová (47) a hokejista Tomáš Horna. Ač bude Monika rodit až v listopadu, bříško už jí pořádně vyrostlo. Zpěvačka se dokonce na sociální síti radila se svými fanynkami, jak má elegantně a hbitě vstát z postele.

To u zrzavé missky a modelky Romany Pavelkové (40) už porod pomalu klepe na dveře, a tak vypadá jako výstavní těhulka. Herečka Petra Hřebíčková (35) zase musela kvůli roli v seriálu Svatby v Benátkách těhotenské bříško dlouho maskovat.

Ukázala ho, když jí požehnaný stav předepsal scénář, až teprve v seriálových svatebních šatech.

Prvního potomka očekává s Pavlem Liškou také herečka Bára Poláková (40). Na té na rozdíl od Absolonové nebylo dlouho nic vidět. Klenuté bříško už ale neschová ani ona. V osmém měsíci je zase manželka fešáka Lukáše Hejlíka (44), známá modelka Veronika Fašinová (32).

V očekávání jsou také herečka Sandra Nováková (42) a modelka Jitka Válková (32), které se bříškem zatím veřejně nepochlubily.

Které dámě podle vás nejvíc sluší požehnaný stav?
Monice Absolonové
48,4 %
Romaně Pavelkové
7,3 %
Petře Hřebíčkové
13 %
Veronice Fašinové
13,7 %
Báře Polákové
17,6 %
Celkem hlasovalo 25895 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám