Hlavní obsah
Článek

Jestli po této planetě chodí opravdová diva, pak je jí určitě zpěvačka Mariah Carey (54). Snad žádná celebrita nemá takové hvězdné manýry jako právě tato americká pěnice. Šestačtyřicetiletá rodačka ze státu New York teď přiznala některé ze svých výstřelků. Nikdy ji není vidět bez vysokých podpatků, ona tvrdí, že v nich chodí dokonce plavat.

„Plavu v županu a na podpatcích,“ svěřila Mariah v rozhovoru pro magazín Us Weekly. Nedávno se jí však boty na příšerně vysokých platformách vymstily. Když kráčela po schodech do jachty svého partnera, australského miliardáře Jamese Packera, málem si zlomila nohy v kotnících. Pohotový bodyguard neštěstí v poslední chvíli předešel a hvězdu zachytil.

Carey jako správná diva také mlží o svém věku. Dodnes se třeba neví, zda se narodila v roce 1969 či 1970. Ona uvádí spíš druhé datum, ačkoli podle jiných má ve skutečnosti o rok víc.

Zpěvačka má s bývalým manželem Nickem Cannonem dvojčata Monroe a Moroccana a tvrdí, že je doma docela běžnou hospodyňkou. Přesto se o ní tvrdí, že neumí uvařit ani čaj. „Dokážu uvařit pořádné bezlepkové lasagne a ještě vydatnější pekanový koláč… Jsem také dobrá pradlenka, když být musím,“ tvrdí Mariah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám