Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda reality show Big Brother Courtney Stodden (29), která se v šestnácti letech provdala za o 35 let staršího herce ze Zelené míle Douga Hutchisona, je známá tím, že si potrpí na nošení lascivních modelů a především na svá obrovská silikonem vyplněná ňadra.

Stodden své mega vnady často obnažuje na veřejnosti a snaží se jakýmkoliv způsobem upozornit na dávno zašlou slávu z televizní show.

Naposledy neposedné silikony prezentovala ve značně úsporném úboru během stěhování z domku v Los Angeles. Courtney vykukovala z okna a komandovala manžela, který vynášel z baráku jednu krabici s věcmi za druhou.

Doug Hutchison se při stěhování pořádně zapotil, protože ho manželka nenechala v klidu a ještě ho provokovala vyzývavým dekoltem. Raději proto odnosil všechny věci sám, protože určitě nechtěl, aby jeho exhibující manželka provokovala nějakého stěhováka, což by skandalistka Stodden jistě velmi ráda dělala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám