Hlavní obsah
Článek

Jako by si rodina Bobbi Kristiny po úmrtí Whitney Houston před více než třemi a půl lety a tragickém nalezení její dcery v bezvládném stavu ve vaně koncem ledna už nevytrpěla dost. V době, kdy Bobbi Kristina v hospici pomalu následuje svou maminku v cestě do nebe, budou muset její nejbližší řešit žalobu, kterou podal muž, jenž měl s Bobbi tři dny před jejím zřejmě sebevražedným pokusem kolizi na silnici.

Jednačtyřicetiletý Russell Eckerman žaluje dvaadvacetiletou Bobbi prostřednictvím její rodiny za škody způsobeném na jeho vozidle a následné léčebné výdaje, které způsobila 27. ledna nárazem do jeho vozu, o závratných 730 tisíc dolarů, tedy o více než 17,8 miliónu korun.

Podle výpovědi muže jela onoho dne Bobbi Kristina příliš rychle, náhle nad svým Jeepem Liberty ztratila kontrolu a narazila do jeho Fordu Taurus. Dceři Whitney Houston a Bobbyho Browna měla prý prasknout levá zadní pneumatika. Muž byl po nárazu v kómatu a utrpěl řadu zranění, mimo jiné i na hlavě a v obličeji, a musel se podrobit několika operacím, což dokládá lékařskými zprávami. Eckerman zároveň žaluje společnost Ford Motor Company, jelikož je přesvědčen, že se airbag v jeho voze nenafoukl včas.

Žaloba je s ohledem na zdravotní stav Bobbi Kristiny adresována jejím zákonným zástupcům - otci Bobbymu Brownovi a tetě Pat, stejně jako její právničce Bedelii Hardgrove.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám