Hlavní obsah
Článek

Freeport je outletové centrum, nacházející se na hraničním přechodu Hatě u Znojma. Návštěvníci mají na výběr z více než 250 světových značek v 75 obchodech. Freeport prodává značkovou módu za ceny, které jsou vždy o 30 až 70 % nižší než v běžných obchodech. V období výprodejů jsou ceny dokonce až o 90 % nižší!

Dámské šaty Lee Cooper se slevou 31 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblečení, které Lee Cooper navrhuje, je moderní, ale přitom vkusné, velice pohodlné, má svůj městský styl a řadí se ke klasickým značkám v oblasti denimové módy. Pod značkou Lee Cooper si zakoupíte džíny, mikiny, trička, bundy, svetry, šortky a také sukně, tílka či další sezónní oblečení. Návrháři značky Lee Cooper umí barevné kombinace velice dobře skloubit a to pomocí jemných tónů, které spolu ladí do nenápadných barevných kombinací. Ze širokého sortimentu si vyberou ženy, muži a také děti.

Dámské boty Pepe Jeans se slevou 51 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pepe Jeans je jedna z nejprogresivnějších značek v oblasti výroby džínového oblečení. Kromě džínsů se zaměřuje také na výrobu triček, mikin, opasků a dalších módních doplňků. Společnost Pepe Jeans byla založena v roce 1973 třemi bratry z Keni. K nám se značka dostala v roce 1985. Pepe Jeans nyní zaměstnává cca 2 000 pracovníků ve 450 obchodech po celém světě. Ročně vyrobí 4 000 000 kusů oděvů.

Pánské kraťasy Gaudì se slevou 60 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značka Gaudì je určená pro všechny věkové kategorie - pro muže, kteří mají styl a ženy, které chtějí vyniknout. Vyznačuje se zajímavě propracovanými aplikacemi na jednotlivých modelech, barevností a drží krok se současnými módními trendy. S Gaudì se můžete stylově obléci pro běžný den, do práce, na reprezentativní večírek i společenské akce, kde budete působit elegantně a zároveň se odlišíte od ostatních.

Batoh Regatta se slevou 63 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Společnost Regatta oficiálně vstoupila na britský trh v roce 1981. Základním stavebním kamenem úspěchu této firmy bylo více než 80 let zkušeností tří generací s výrobou vysoce kvalitního, voděodolného vybavení. Společnost Regatta se postupně vyvinula v největšího britského dodavatele outdoorového a volnočasového oblečení a stala se velmi oblíbenou na evropském trhu. Regatta dnes exportuje do více než třiceti zemí světa.

Dámská běžecká obuv ASICS se slevou 70 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Společnost ASICS již více než 60 let vyvíjí sportovní obuv a sportovní oblečení a opírá se o šest desetiletí dlouhou inovativní činnost v oblasti výzkumu a vývoje, revoluční technologie a úspěšnou sportovní historii. Název ASICS je zkratkou latinské věty „Anima Sana in Corpore Sano," což v překladu znamená „Ve zdravém těle zdravý duch."

Další články

Načítám