Hlavní obsah
Famous
Článek

Den po desátém výročí svatby herci Jennifer Garner (51) a Ben Affleck (51) oznámili, že se rozvádějí. Ačkoli se tak prý stalo v přátelském duchu a i nadále budou spolupracovat při výchově svých tří dětí, nejsou z rozchodu nadšení. Minimálně Ben prý považuje krach vztahu za svou osobní prohru a je z toho zdrcený.

Affleck má s Garner tři děti, devítiletou Violet, šestiletou Seraphinu a tříletého Samuela. Krizi manželství prodělávali prý už od porodu nejmladšího potomka.

„Je zdrcený. Nikdo z nich nechtěl, aby to takto dopadlo. Oba bojovali a on se snažil zachránit manželství, ale nakonec se rozhodli, že nejlepším řešením pro děti, pro něj i pro Jennifer bude rozvod,“ uvedl zdroj magazínu People.

Na Bena loni prasklo, že propadl chorobnému hráčství v kasinu. Jenže to nebyl zásadní problém jeho manželství. To už byl poslední hřebíček do rakve. On totiž téměř vůbec nebyl doma kvůli práci, s manželkou se odcizili. Ona zůstávala doma s dětmi, a přitom toužila budovat kariéru v Hollywoodu stejně jako manžel. Když se narodil třetí potomek – vysněný syn Samuel – čekala Jennifer, že jí Ben bude víc pomáhat. On však údajně nedokázal odmítnout nic ze svých rolí a režijních projektů, takže nebyl doma téměř vůbec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám