Hlavní obsah
Článek

Misska, modelka a sportovní reportérka Tereza Chlebovská (33) si společně s přítelem, obráncem fotbalové reprezentace Pavlem Kadeřábkem, užívá vzácné romantické chvilky na prosluněné dovolené. Sympatický páreček si jako místo odpočinku vybral řecký ostrov Kréta a tamní proslulou pláž Balos.

Tereza a Pavel si dopřávají krásné společné chvilky, ale rozhodně nepatří mezi páry, které celou dovolenou proválí u moře. Protože oba nedají bez sportu ani ránu, prohánějí se i na dovolené na tenisovém kurtu. Bývalého hráče pražské Sparty Kadeřábka čeká hned po skončení dovolené velká životní změna.

Přestoupil do bundesligového Hoffenheimu, což pro něj znamená první zahraniční angažmá. S krásnou přítelkyní má teď dost času na to vyřešit, jak to bude s jejich dalším společným soužitím. Chlebovská má totiž v Česku zajímavou práci, a tak zvažuje, zda se do Německa odstěhuje, nebo bude za svým miláčkem jen dojíždět.

„V Česku mám práci, která mě naplňuje a ve které, troufám si říct, jsem se našla. Na druhou stranu přítele chci maximálně podpořit, proto to ještě pořád řešíme a snažíme se najít optimální variantu,“ řekla Super.cz ještě před dovolenou Chlebovská.

Hoffenheim je ostatně od Prahy vzdálený téměř šest hodin jízdy autem, což není nepřekonatelná vzdálenost. Zamilovaný páreček tak jistě vymyslí kompromis, který bude vyhovovat oběma.

Reklama

Další články

Načítám