Hlavní obsah
Článek

Nikol Švantnerová (31) si letošní léto obléká plavky už jen na focení. Na dovolenou se kvůli pracovním příležitostem nedostane. Nyní nafotila svůdné snímky s fotografkou Nikolou Bílkovou v hotelu na Okoři.

"S Nikčou jsme se na focení domlouvaly dlouho, baví mě její práce, jsou to fotky do mého portfolia, bylo to hrozně rychlý. Asi za hodinku jsme byly hotovy," řekla Super.cz Nikol.

Letošní léto je pro ni ve znamení práce. Její přítel, fotbalista Jakub Hora, už začal trénovat, takže na společnou dovolenou stejně není čas ani z jeho strany. "Červenec mám poměrně nabitý prací, předvádím na filmovém festivalu v Karlových Varech pro Beatu Rajskou, těším se na Moët párty, jejíž téma je ráj. Sam Dolce mi nechává šít šaty, které, když jsem viděla, jak jsou odhalené, tak jsem se lehce lekla," usmívá se Švantnerová.

V srpnu se těší na studium v zahraničí. "Dva týdny v srpnu budu v Londýně studovat angličtinu, kurz jsem vyhrála v České Miss, tak se těším, že si doplním znalosti," dodala krásná modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám