Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neúspěšná americká zpěvačka s rusko-francouzskými kořeny Nadeea Volianova opět prokázala, že má přehnaně nezdravé ambice. Nadeea se v hudebním šoubyznysu snaží prosadit všemi dostupnými prostředky. A protože pěveckého talentu moc nepobrala, dohání své nedostatky natáčením skandálních videoklipů plných lascivních scén.

Naposledy šokovala cestující v hollywoodském metru, kde za běžného provozu natáčela erotický videoklip nesoucí název Shut My Mouth. Excentrická zpěvačka v klipu samozřejmě obnažila svá obrovská ňadra a v laciném oblečku řádila jako utržená ze řetězu.

Pusu si pak přelepila páskou, což u nás dělá například ulítlá zpěvačka Jana Kratochvílová. Ani ta se však nesnížila k laciným výstupům, jakými se prezentuje Nadeea, a na rozdíl od ní umí zpívat.

Nadeea si opět koleduje o to, že bude její nový videoklip stažen z internetu kvůli přílišné nahotě. Nestalo by se jí to ostatně poprvé. Už jednou jí na známém hudebním kanále zakázali klip k příšernému songu s všeříkajícím názvem F**k Me Daddy.

To se Nadee samozřejmě nelíbilo, a tak se na protest proti zákazu svlékla a nafotila další lascivní snímky. Tenhle blonďatý postrach zkrátka nepřestane s obskurnostmi do té doby, dokud nedosáhne svého. Druhou Madonnou, což je její velký sen, se však asi nestane, a tak se můžeme těšit na další šokující nápady této šílené zpěvačky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám