Hlavní obsah
Článek

Jak to dopadá, když se módní hit posledních let ‚sako a pod ním nic‘ krutě nevydaří, názorně předvedla odkvétající modelka a zároveň anglická aristokratka pyšnící se titulem Lady Victoria Hervey. Dceři markýze a markýzy z Bristolu je občas také přezdíváno černá ovce královské rodiny, a to nejen kvůli jejímu pikantnímu intimnímu životu, ale právě i stylu odívání, který se hodně vymyká přísnému protokolu, jímž se musí řídit například vévodkyně z Cambridge.

Osmatřicetiletá Lady Victoria, která si ke svým dávným úspěchům mohla připsat třeba kampaň pro Christiana Diora, se v jinak velmi slušivém kalhotovém kostýmku ukázala na evropské premiéře filmu Magic Mike XXL na londýnském Leicester Square.

Útlá blondýnka, která kdysi randila se závodníkem F1 Davidem Coulthardem nebo členem skupiny Boyzone Shanem Lynchem, ovšem měla raději zapomenout na trend sak na holém těle a obstarat si top, jímž by zakryla kostnatý hrudník.

Módní faux pas ovšem nejsou u Hervey ničím neobvyklým. V roce 2013 se jí roztrhly krajkové šaty přímo na zadnici ve švu a letos na filmovém festivalu v Cannes na červeném koberci marně bojovala s róbou, a dokonce odtajnila, jaké spodní prádlo takové britské lady nosí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám