Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos se Jitka Schneiderová (51) rozhodla na karlovarský filmový festival z gruntu připravit. V poslední době dochází pravidelně ne nejrůznější zkrášlovací procedury, aby během největšího kulturního svátku v roce vypadala jako filmová hvězda, jak se sluší a patří. „Dostala jsem možnost dát svému tělu restart. Docházím na přístroje, které pleť vyživí a udělají z ní zase tu moji," říká.

Schneiderová stráví v Karlových Varech jen pár dnů, a tak kupodivu pojede poměrně nalehko. Známá megalomanka Andrea Verešová, cestující minimálně se čtyřmi loďáky, by si z ní mohla vzít příklad. Jitka si poveze jen jedny večerní šaty, dvoje koktejlky na ni už budou čekat na místě.

Místo oblečení se ale vybaví pořádnou dávkou kosmetických prostředků. Když jsme se jí ptali na to, jak se dává v hýřících Varech po večírcích dohromady, dostali jsme tuto odpověď: „Zhodnotím stav ráno u zrcadla, nebo vlastně spíš v poledne. Vezmu všechny masky, které používám, nanesu je na obličej, a pokud to nepomůže, tak si vezmu velké sluneční brýle,” smála se Jitka.

Reklama

Další články

Načítám