Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už za pár dní to budou tři roky, kdy se na karlovarském filmovém festivalu rozpoutala jedna z největších afér českého šoubyznysu. Ženatý podnikatel Josef Kokta (58) si tehdy začal pletky s neznámou blondýnou Ornellou Štikovou (31).

Zálety s osmnáctiletou dívkou samozřejmě nemohla akceptovat Koktova žena, moderátorka Gabriela Partyšová (45). Ta by svému choti menší úlet možná odpustila, ale Koktovi se bohužel pro ni "splašila kladiva" a Ornella s ním otěhotněla. Rok po rozpoutání aféry, když už se Ornelle narodil syn Quentin, následoval rozvod s Partyšovou a nový životní začátek.

Ač Koktovi jen málokdo věřil, že s téměř o dvě generace mladší Ornellou vydrží, nakonec se s ní letos tajně oženil. Na Gabrielu Partyšovou však Pepovi zůstala řada zamilovaných vzpomínek. Zalovili jsme v archivu a našli jsme zaláskované momentky Pepy a Gabriely, kteří si v současnosti pomalu nemohou přijít na jméno.

Jak je vidno, vášeň a romantika v jejich společném soužití rozhodně nechyběly. Tehdy však ještě Partyšová netušila, že se Koktova slabost pro mladší ročníky nezastaví jen u ní...

Reklama

Další články

Načítám