Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Dívka by měla mít dvě věci: Být na úrovni a úchvatná (Coco Chanel). S úrovní vám bohužel nepomůžeme, zato se dokážeme postarat o to, abyste byla úchvatná.

Být nenahraditelná znamená být odlišná (Coco Chanel)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odlište se svým dokonalým účesem. Ten pocit, když většina přítomných v místnosti zpozorní a kolem se rozprostře zvláštní ticho, je vzrušující a každá z vás by jej měla zažít. Je důkazem toho, že jste zaujala. Dokonalý účes si dnes velmi jednoduše vytvoříte sama podle svých představ. Stačí vám jediné, automatická kulma YK10 od Slim4beauty. Automatický chod a jednoduché, intuitivní ovládání vytvoří spolu s vaší představivostí skutečně umělecké dílo.

Oblékejte se tak, jako by to bylo naposled (Coco Chanel)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Naše rada sice nemá nic společného s oblečením samotným, ale každá z nás touží po ladných, štíhlých křivkách. Ty se pak snažíme svým oděvem buď vyzdvihnout, anebo skrýt. Především v létě, v čase plavek a bikin, je tohle téma doslova žhavé. Dělat se s tím dá mnohé. V oblasti domácích kosmetických přístrojů bychom se měli poohlédnout po kavitaci, (ultrazvuku) působícím hlouběji, a fotonové technologii. Ultrazvuk o správné frekvenci totiž ničí tukové buňky. Fotonová procedura zase díky záření detoxikuje pokožku, čímž jí navrací pružnost.

Domácí ultrazvuková kavitace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejvýkonnější domácí kavitací na trhu je model U3000 od Slim4beauty. V jednom přístroji se podařilo skloubit několik velmi prospěšných technologií. Základem je ultrazvuk produkující až 1 milion vibrací za vteřinu, spalující podkožní tukové buňky. Infračervené diody okolo hlavice zvyšují podkožní teplotu, čímž detoxikují. Modré záření diod pomáhá s kožními záněty, například akné. Přídavné diody vytváří jemné mikro impulsy, které napomáhají rovněž hubnutí. Právě skloubení všech dostupných funkcí dělá z přístroje neocenitelného pomocníka v boji za krásu. Kavitaci používají i přední české modelky, například Romana Pavelková.

Nejlepší barva na světě je ta, která vám jde nejlépe k pleti (Coco Chanel)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Asi žádná z nás si sama sebe nepředstavuje ve vybledlých a ponurých barvách. Naopak, toužíme po zdravé a svěží vizáži. Začít bychom měli od pleti. Ta se při důkladné péči velmi rychle regeneruje. Což jednoduše řečeno znamená, že se zlepší prokrvení pokožky, a to jí navrátí zdravou barvu. Kožní buňky se uzdraví a vrátí se jejich pružnost, to způsobí vypnutí pokožky, čili vyhlazení vrásek. Důkladná péče znamená především kvalitní hygienu. Pleť by se měla čistit prakticky denně alespoň povrchově. Řešením je sonický čistič. Citujeme Coco Chanel: Obličej, který vám nadělila příroda, budete mít ve dvaceti. Je jenom na vás, jak bude vypadat, až vám bude padesát.

Zbavte se očních vrásek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Posledním typem je vyhlazovač očních vrásek, nebo také aplikátor očního krému. Je to malinký přístroj, který můžete mít neustále po ruce, třeba v kabelce. Funguje úplně jednoduše. Pomocí nesmírně příjemné vibrační masáže pomůže lépe vstřebat krém v oblasti očí. Masáž zároveň uvolňuje a prokrvuje tuto oblast. To je samozřejmě velmi prospěšné pro pružnost pokožky kolem očí. Závěrem jen to, že všechny námi doporučené přístroje můžete použít v pohodlí domova, na dovolené nebo třeba pracovní cestě. Šetří tak váš čas, protože podle Coco Chanel: Je čas pro práci a pro lásku. Žádný jiný neexistuje.

Další články

Načítám