Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou premiéru na společenské události jako žena jménem Caitlyn Jenner (65) má po pondělní slavnostní večeři v newyorském podniku Tutto il Giornoon za sebou otec Kylie a Kendall Jenner. Ten je zároveň otčímem sester Kardashianových.

Do italské restaurace ve čtvrti Tribeca dorazila Caitlyn, jež před pár týdny přestala užívat své původní mužské jméno Bruce Jenner, v černých těsných šatech značky Herve Leger, které zdůraznily nositelčinu štíhlou postavu. Chybět pochopitelně nemohlo elegantní psaníčko. A ani podpatky, i když na vysoké jehly, které mají tak v oblibě dcery i exmanželka Kris Jenner, s níž se loni po 23 letech rozvedli, si Caitlyn zatím netroufá.

Jen o pár hodin dřív ještě Caitlyn přišla podpořit newyorskou organizaci věnující se menšinám LGBT (lesby, gayové, bisexuálové a transgendeři) nazvanou LGBT Community Center, kde se setkala s mnoha ženami, které se narodily v mužském těle stejně jako ona.

Caitlyn bývala uznávaným atletem. Ještě jako Bruce v roce 1976 zvítězila v desetiboji na olympijských hrách v Montrealu a okamžitě se stala národním hrdinou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám