Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda muzikálu Fantom opery vážně uvažuje o plastice. Zpěvačka Michaela Gemrotová (38) se rozhodla, že si nechá upravit prsa. Má krásnou tvář a dokonalou postavu, ale vnady číslo 1 jí nestačí.

"Myslím, že to je dnes úplně běžné, není to nic, za co by mě někdo měl odsoudit. Když se budu cítit dobře, tak to je v pořádku," řekla Super.cz Gemrotová. "Napadlo mě to v momentu, kdy jsem si zkoušela asi troje dokonalé šaty, a ani jedny jsem si nemohla pořídit, protože to nevypadalo dobře. Neříkám, že bych chtěla obrovské balony, ale chtěla bych hezká větší přirozeně vypadající prsa," vysvětluje. Nadšený je i její přítel, houslista Saša Kopka.

"Partner naprosto souhlasí, nemá s tím jediný problém. Je to horňák. On mě miluje celou, ale vůbec mu nevadí, když se nechám poupravit tak, abych byla spokojená," upřesnila Michaela na otevření nového klubu Playboy Lounge, který pokřtily slavné krásky, jež se v minulosti fotily nahé.

A sexy fotky plánuje brzy fotit také Míša, která dostala nabídku na nafocení kalendáře. Ten už by ráda fotila letos s novými vnadami. "Když už se člověk odhodlá k tomu, že bude fotit fotky, které chce, aby byly samozřejmě sexy, tak k tomu má i vypadat dobře. Určitě bych chtěla v té době mít i nové vnady," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám