Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S mladinkou talentovanou blondýnkou Kateřinou Klausovou jsme se potkali poprvé loni touhle dobou. Na karlovarském filmovém festivalu se objevila jako modelka, zazpívala nám na mikrofon, aby ukázala, že umí zpívat, a pak už se vrhla do vod svého vysněného šoubyznysu. A nutno říci, že docela úspěšně.

Katka má za sebou roční sezónu s úspěšným muzikálem Mamma Mia! "A hlavně jsem také natáčela film o Lídě Baarové (†86), kde hraju Adinu Mandlovou, z toho mám velkou radost. V rámci přípravy jsem viděla snad všechny filmy, které natočila, a přečetla jsem i její životopis. Díky tomu jsem si na ni udělala úplně jiný názor, než jsem měla předtím," řekla Super.cz, ale to, že by si některé zkušenosti prvorepublikové krásky, která zkoušela leccos, vyzkoušela, popřela.

Kromě herectví se stále příležitostně věnuje modelingu a golfu. "Teď jsem dostala nové hole, takže se těším jako blázen, že na to zase budu moct vlítnout. Naštěstí jdou šoubyznys s golfem docela dobře spárovat, mnoho kolegů hraje golf, tak si půjdu zahrát s nimi, anebo pak na dovolené," upřesnila s tím, že dovolená v pánské společnosti to nebude. "Přítele teď nemám, je to docela krátce. A od představy, jak by měl můj ideální muž vypadat, už jsem upustila. Nechám tomu volný průběh," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám