Hlavní obsah
Článek

Tři roky poté, co se odloučili od stolu a od lože, zpěvačka Linda Finková promluvila o problematickém vztahu se svým stále ještě manželem Richardem Genzerem (57). „Dva roky jsem po něm chtěla, aby posílal alimenty, on ale nechce,“ prozradila. Prý vůbec nechápe, že jako otec nemá hrdost, děti ale uživí sama.

„Geňa mi nepomáhá. Skoro vůbec. Jen občas. Viktorce tedy platí školu. Živím se s dětmi sama, ale je pravda, že když jsem teď dělala Viktorce pokojíček, dal mi na to peníze. Občas něco koupí. Pravidelné alimenty ale neplatí,“ prozradila Finková s tím, že svého muže nijak neočerňuje, že není důvod.

„Říkala jsem mu, ať mi něco posílá, on se ale rozhodl, že mi nic posílat nebude, že mi nechá dům. Časem to ale budeme muset řešit. Dva roky jsem se ho zkoušela ptát, jestli mi bude něco posílat, když vydělává dost peněz, on na to odpověděl vždy stejně. Říkala jsem si, co já do toho budu šlapat? Své děti uživím sama. Mám několik povolání, vydělám si dobře,“ prozradila v rozhovoru pro Blesk.

Dům je prý napůl ve vlastnictví obou manželů a jednou ho zdědí jejich dvě děti, takže Genzerovo rádoby velkorysé gesto moc nechápe.

„Když nemá tu potřebu být hrdý tatínek, tak ať si to nechá. Teď to myslím vážně a bez zášti. Bylo by fajn, kdyby jim posílal alespoň něco na knížku, což jsem mu říkala, ale nestalo se tak. Nevadí. Je to nepříjemné, ale vydělám si. Neříkám to vůbec ve zlém,“ dodala s tím, že se s mužem musela rozejít kvůli tomu, že nefungoval jako partner a táta a nebyl skoro vůbec doma kvůli častým flámům.

Reklama

Další články

Načítám