Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Bílá (58) zahájila svoji dovolenou v Českém ráji vystoupením na festivalu Benátská noc. A promrzlé hudební fanoušky pořádně rozehřála. Na pódiu se objevila v modelu, ve kterém jí prsa téměř vypadla z podprsenky. Šokovaní fandové ani nestíhali zpívat její hity, protože na ni zírali s otevřenou pusou.

Bílá se na festivalu nezdržela, okamžitě jela na chalupu, kde už měla nachystané grilování. „Zvu celou kapelu i různé kolegy,“ prozradila Super.cz. Na chalupě stráví dva týdny s přítelem Petrem Makovičkou. „Filípek pojede s tátou k moři do Portugalska," vysvětlila.

Na pódiu se vystřídaly i další dámy naší pop music. Aneta Langerová si prozíravě vzala holiny, Lenka Filipová litovala, že nechala v šatně teplou bundu. „Takovou průtrž jsem ještě nikde nezažila,“ svěřila Aneta, se kterou přinese v nejbližších dnech Super.cz rozhovor nejen o hudbě, ale také o tom, do koho je právě zamilovaná. „Mám v tom teď trochu zmatek,“ připustila.

Ze všech kapel nedorazili jenom Nightwork. „Omluvili se pro nemoc Vojty Dyka," vysvětlila PR manažerka Johana Turner. Nedělní program se však už nekoná.

"Navýsost nepříznivé počasí, se kterým pořadatelé bojovali od začátku, nadále znemožňuje zajistit bezpečný provoz festivalového areálu. Nepřetržitý déšť a rozmoklá půda nedovoluje návštěvníkům dopřát další bezproblémový průběh festivalu. Z tohoto důvodu byli pořadatelé nuceni zredukovat festival o nedělní odpolední program. Návštěvníkům se pořadatelé omlouvají a těší se na ně na příštím jubilejním 20. ročníku," sdělila Turner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám