Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes už rozhodně neplatí, že byste měli během letní sezóny uložit svůj baloňák hluboko do skříně a čekat, než přijde podzim či zima. Ba naopak je klidně možné použít tento dříve typický svrchník určený pro podzimní plískanice v parném létě. Záleží pochopitelně na použitém materiálu.

Například Táňu Kuchařovou (36) její dvorní návrhářka Ivana Mentlová vybavila kouskem, který velmi připomíná klasický britský trenčkot. Když si nejkrásnější žena světa roku 2006 oficiálně přebírala na půl roku luxusní vozítko, oblékla se do košilových šatů ze semiše.

Třásně, bez kterých třeba módní ikona Kate Moss (50) nedá ani ránu, se do kolekcí zmíněné módní návrhářky vracejí pravidelně a teď je to o to zajímavější, neboť je tento módní prvek typický pro sedmdesátá léta aktuálním trendem. „Miluju punk&boho styl a třásně. Věci od Ivany prostě zbožňuju,” chválí si semišové šaty Táňa Kuchařová.

Reklama

Další články

Načítám