Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní hvězda Kim Kardashian (43) sice s rapperem Kanyem Westem očekává narození druhého potomka, ale ani požehnaný stav ji nedonutil přibrzdit s nošením provokativních modelů.

Jak jinak si lze vysvětlit, že si Kim nevzala podprsenku pod tenké černé šaty. Jakmile Kim osvítily blesky fotoaparátů, ňadra spatřila světlo světa a nikdo nepochyboval, že to byl od hvězdy reality show jasný záměr.

Kardashian na sebe většinou upozorňovala prostřednictvím svého majestátního pozadí, na kterém si patřičně zakládá a neváhá jeho objem zvýrazňovat v upnutých outfitech. Jak je ale vidět, pochopení má i pro takzvané horňáky, jimž jako na stříbrném podnose servíruje jeden odvážný snímek svých ňader v hlubokém výstřihu za druhým.

A když už nemá výstřih, spraví to model bez podprsenky. Televizní celebrita si zkrátka život bez pozornosti neumí představit. Ne nadarmo je přezdívána královnou sociálních sítí. Naposledy například šokovala, když prostřednictvím internetu zveřejnila pohlaví svého nastávajícího dítěte. Dvouletá dcera North by se prý měla dočkat bratříčka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám