Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dříve byla spojovaná s Tomášem Ujfalušim, to už je ale dávno minulostí. Dnes si Jana Marečková na profesionálního fotbalistu ani nevzpomene a oči má jen pro svého nového partnera. S přítelem Michalem je to prý natolik vážné, že chystají veselku. Když jsme se jí zeptali na to, jestli opravdu bude svatba, tak nezapírala. „Říká se spousta věcí, zrovna tahle je ale pravdivá,“ odpověděla Jana.

Nevypadá to ale, že ještě letos v létě změní moderátorka příjmení. „Není kam spěchat, my nikam nespěcháme, času je dost. Není žádný důvod si na něco stěžovat,“ říká Jana Marečková, kterou zřejmě přítel požádal o ruku teprve nedávno.

Se svým snoubencem Jana vyrazila na českou premiéru filmu Dáma ve zlatém, která se konala v kině Lucerna. „Mám hrozně ráda Helen Mirren, tak se na ni moc těším. V Královně byla úžasná, myslím si, že ona je jednou z devíz, proč většina lidí na ten film půjde,“ říká moderátorka.

Marečková má v oblibě snímky natočené na základě skutečné události, což tento film o navrácení obrazu Gustava Klimta jeho právoplatné majitelce Marii Altmannové je. „Naposledy mě třeba zaujal film Teorie všeho. Líbilo se mi, že nebylo nahlíženo pouze na Stephena Hawkinga, ale bylo to taky o jeho manželce. Kdyby nebylo jí, on by své myšlenky nemohl dál rozvíjet.“

Reklama

Další články

Načítám