Hlavní obsah
Famous
Článek

Sarah Foster by podle lékařů nežila, kdyby měla hrudník průměrné velikosti. Jenže osmadvacetiletá žena je majitelkou ňader velikosti JJ, což odpovídá zhruba číslu 10. A obřímu poprsí vděčí nejen za lačné pohledy pánů, ale nyní hlavně za svůj život. Zachránilo ji při těžké autonehodě, při níž sloužilo jako velké airbagy.

Do vozu Sarah narazilo v rychlosti 128 kilometrů v hodině jiné auto. Ona po srážce naletěla na přední sklo, a kdyby neměla hrudník vypolstrovanými obřími prsy, pravděpodobně by nepřežila.

„V minulosti jsem uvažovala o tom, že si je nechám zmenšit, protože mě z nich bolela záda a krk,“ přiznala osmadvacetiletá matka z Pontefractu v Anglii.

Když Sarah porazilo auto, její manželka Marie jen přihlížela děsivému výjevu. Díky ňadrům však Sarah odlétla od předního skla na stranu, odkud ji Marie mohla odtáhnout do bezpečí a zavolat jí záchranku.

„Bylo mi řečeno, že jsem díky nim odlétla jako balónek… Všecko mě šíleně bolelo, ale nezlomila jsem si jedinou kost. Lékaři mi řekli, že kdybych neměla tak obří prsa, asi bych zemřela,“ uvedla Foster v rozhovoru pro deník The Express.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám