Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se o mladé zpěvačce Kamile Hübsch zmínili naposledy, bylo to v souvislosti s jejím videoklipem Hůř se vstává. Slečně je sice sotva něco přes dvacet, ale nějak se zapomněla držet v jídle, a když se pak v klipu objevila, byla dost rozhozená.

Ale motivaci zatočit s nadváhou měla silnou, takže od února má deset kilo dole. "Deset kilo dole je znát, cítím se teď skvěle, víc sexy, a to chci přenést i do koncertů - aby byly svěží, bylo se na co dívat, myslím tím výběrem kostýmů, a zvolit i správnou choreografii," svěřila.

"Jelikož není tajemstvím, že se velmi ráda fotím, nechala jsem si udělat nové fotografie od Anety Kupcové, kde jsem fanouškům chtěla ukázat svoji novou image a zároveň si udělat radost. A taky budu mít památku na stáří," smála se.

Že nejde o retuš, mohou její fanoušci zjistit 1. srpna na Sázavafestu nebo o dva týdny později na tradičním benefičním koncertu Noc pod hvězdami. "Tam zazní nejen písničky z mé debutové desky Rozepsaná, ale i novinky z připravovaného druhého alba, na kterém právě pracuji. Před čtrnácti dny jsem točila opět u producenta Borise Carloffa, se kterým spolupracuji, moji novou písničku Anděl," řekla Super.cz.

"Texty i hudbu si skládám sama a fanoušky čeká spousta překvapení, jelikož jsem zapojena do nových, zajímavých projektů. V poslední době mi přišly i nabídky na vytvoření hudby na zakázku, z čehož mám nesmírnou radost," pochlubila se mladá zpěvačka.

Kamila také dává dohromady novou kapelu, která by s ní vystupovala a podílela se na jejím projektu. Případní zájemci se jí mohou ozvat na sociální síti.

Reklama

Další články

Načítám