Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tohle svědectví je opravdu šokující! Super.cz se podařilo hovořit s knižním vydavatelem Richardem Drtinou, který je nejen velkým kamarádem Felixe Slováčka a jeho nevěrou ponížené manželky Dagmar Patrasové (67), navíc je však také expřítelem saxofonistovy nové lásky Lucie Gelemové (32)! „Dobře vím, co je to za dámu a o co jí jde, tak jsem se snažil to Felixovi vymluvit, ale i když se známe dvacet let, je teď zvláštní. Úplně do ní zblbnul!“ prozradil Super.cz Drtina.

Ten prý v Gelemové, jejíž vztah se Slováčkem praskl poté, co mu poslala milostný dopis, kde mu vyčítá, že si všímá i jiných žen, poznal velmi zvláštní lidskou bytost a nemá pro ni moc lichotivých nálepek. „Na chlapy je to schopná zkusit různými způsoby. Chce být slavná a mít úspěch. Felixovi jsem řekl, že bude mít velký problém. Ženské jsou různé, ale jeho jsem v jejím případě varoval, že by se mohla změnit v pijavici, která by se na něj mohla přisát a dělat různé zoufalé kroky, aby si ho udržela,“ myslí si expřítel Slováčkovy současné múzy.

Tomu prý paradoxně pomohlo k ukončení vztahu s Gelemovou to, že se zaměřila na Slováčka.

„Díky tomu jsem se jí zbavil,“ tvrdí vydavatel s tím, že ke konci proběhly i nějaké pokusy vymámit z něj peníze, na to už ale naštěstí prý nedošlo.

A jak Felix reagoval na kamarádova varování? „Je to těžké. Felixe znám dvacet let a teď na mě působí zvláštně. Připadá mi, že zblbnul. Často měl kolem sebe ženy, několikrát jsem ho i kryl, ale že by až takhle zblbnul, to je v jeho případě extrém. Tohle bere úplně jinak a je mi líto Dády, že ji to takhle veřejně ponižuje,“ říká smutně Drtina, který ale pevně věří, že Slováček časem prozře. Jen aby nebylo pozdě. Patrasové dochází trpělivost a po urážkách manžela na svou adresu už dokonce uvažuje o rozvodu.

Reklama

Další články

Načítám