Hlavní obsah
Článek

Od té doby, co se oblíbený herec Martin Kraus (32) stal otcem, změnil se mu podle jeho slov celý svět a jeho život rázem dostal nový smysl. Svého osmiměsíčního Filípka si užívá, jak jen to jde, dokáže se o něj bez problémů postarat, ale ze všeho nejraději spolu provádí různé lumpárny.

Český Belmondo, jak se Martinu Krausovi přezdívá, zároveň pomáhá dětem. Stal se patronem Nadačního fondu „N“, který pomáhá předčasně narozeným dětem k lepšímu technickému vybavení. Poté, co si Martin Kraus prohlédl novorozenecké oddělení JIRP a vůbec poprvé na vlastní oči spatřil miminka v inkubátorech, draly se mu slzy do očí.

„Uvědomil jsem si, jak velkou jsme měli kliku, že se Filípek narodil donošený a bez jakýchkoliv problémů. Když jsem viděl sotva půlkilové děti, které se tak statečně perou o svůj život, měl jsem slzy na krajíčku,“ řekl Super.cz Martin Kraus, který dostal šanci si nedonošená miminka v rámci focení pochovat.

Na první pohled bylo zřejmé, že se Martinovi podařilo s dětičkami navázat perfektní kontakt. K miminkům měl respekt, ale zároveň se choval úplně přirozeně, jako by takto malá děťátka už někdy choval. Snímky Martina Krause s miminkem vzápětí dojaly tisíce lidí na sociální síti. Jak je vidno, z herce, kterého vídáme coby zubaře v seriálu Svatby v Benátkách, je určitě vzorný otec syna Filipa a jeho partnerka Klára na něj může být právem pyšná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám