Hlavní obsah
Článek

O tom, že Felix Slováček se rád otočí za každou pěknější sukní (a nejspíš ne jen otočí), se v šoubyznysu ví dávno. Teď ale propukla aféra, která ho může stát manželství s Dagmar Patrasovou (67). Ta našla milostný dopis od výtvarnice Lucie Gelemové (32) určený jejímu muži, jenž byl plný vyznání zhrzené lásky. Slováček sice zapírá, podle našich zpráv to ale jeho žena vnímá tak, že ji nesmírně ponížil a vážně uvažuje o rozvodu!

„Dáda mi řekla, že nechce sice předbíhat, ale že tohle už opravdu její muž přepískl. Ona moc dobře věděla, že téměř po celou dobu manželství nebyl svatý a stýkal se s jinými, ale vždy to mělo nějakou míru slušnosti a snažil se, aby ji to neranilo a nedozvěděla se o tom. Teď cítí, že s touhle dámou je to mnohem vážnější, a přestože mu jasně dala najevo, ať paralelní vztah ukončí, dozvěděla se, že tak neučinil. A říká, že se podle toho tím pádem také zachová,“ řekla Super.cz exkluzivně přítelkyně královny dětských srdcí s tím, že Dáda v její přítomnosti jasně řekla, že Felix jí svým chováním otevřel cestu ke svobodě.

„Samozřejmě že po pětatřiceti letech manželství je tam silné pouto a myslím si, že kdyby teď Felix přišel s obrovskou omluvou, že spolu zůstanou. Dagmar říká, že by mu možná i časem odpustila, ale tu ostudu a ponížení mu nikdy nezapomene,“ dozvěděli jsme se od velmi důvěryhodného zdroje.

Samotná Dáda už k manželské krizi nechce v médiích promlouvat. „Nezlobte se, nemám sílu se jakkoliv vyjadřovat. Obraťte se na manžela. On je ten, který by měl svůj roční úlet vysvětlovat,“ napsala nám stručně ve zprávě.

Odpustili byste Slováčkovi nevěru?
Ano, je to lidské a lidé jsou omylní
5,2 %
Ne, hnal(a) bych ho svinským krokem!
85,3 %
Jednou, dvakrát ano, ale co je moc, to je moc
9,5 %
Celkem hlasovalo 30591 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám