Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůj modelingový debut si odbyla už v deseti letech, a to rovnou spoluprací s módním domem Versace, když propagovala kolekci pro mladé. Na další zkušenost si ale téměř čtrnáctiletá Kaia Gerber ještě počká. A rozhodně ne proto, že by o ni nebyl zájem...

Ve všem má prsty maminka Cindy Crawford (58). Ta totiž své stále půvabnější dceři, s níž s oblibou obráží butiky v Malibu, tuto nemilosrdnou branži zakázala. Tedy ‚jen‘ do doby, než oslaví sedmnáctiny a bude dostatečně rozumná a schopná dělat vlastní rozhodnutí. Ve stejném věku před více než třiceti lety začínala v soutěži Elite Model Management's Look i ona.

Cindy zatím nedbá ani na rady, že doba se posunula a dívky dnes začínají mnohem dřív. Přísná maminka, která byla před manželstvím s Randem Gerberem pět let provdaná za Richarda Gera, je ale neoblomná a Kaiu, která má všechny předpoklady k nadějnému profesnímu následování svých rodičů, nechce připravit o dětství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám