Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po rozchodu s manželem jde česká Marilyn do sebe. Vnadná herečka Miluška Bittnerová začala hubnout, za dva měsíce přísné proteinové diety už shodila pět kilo, rychleji to kvůli zpomalené funkci štítné žlázy nejde.

Teď se před létem ještě odhodlala nechat si zkontrolovat znaménka na těle. "Bylo to dost těsně před létem, ale nejsou tady zatím žádné tropy, tak jsem to stihla včas. Naštěstí nic nebylo zhoubné. Prevence je vždy lepší, takže jsme laserem odstranili jen jedno znaménko, které vzniklo právě ze sluníčka," svěřila.

"Mažu se pořád padesátkou, i v Čechách, protože jsem hodně světlý fototyp. A když se spálím, není to vůbec vidět, vypadá to, že jsem hnědá, ale strašně trpím," vyprávěla nám. Na léto už se těší, ale paradoxně neřeší to, jak jí budou slušet plavky, když zhubla. "Já je moc neřeším, nejradši se totiž koupu bez nich. Strašně jsem trpěla v Dubaji, kde si je svléknout nemůžete. Ale koupání bez plavek je prostě stokrát lepší než s textilem," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám