Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejkrásnější barmankou roku byla v Las Vegas vyhlášena atraktivní brunetka Meagan Pastorchik z Jižní Karolíny. Uhrančivá kráska zvítězila v konkurenci stovky barmanek, které se zúčastnily už devatenáctého ročníku soutěže krásy, již pořádá řetězec restaurací Hooters.

Prestižní klání krásy se ničím neliší od podobného typu soutěží. Pánové se tak kochali pohledem na promenádu v plavkách, módní přehlídku i volnou disciplínu. Největší ovace samozřejmě sklidila promenáda v plavkách.

Vítězka soutěže se v pyšní vskutku výstavní postavou, která musí zabrnkat na struny fantazie snad každého návštěvníka baru, kde sexy královna krásy pracuje. Vůbec bychom se nedivili, kdyby měl podnik, v němž sličná Meagan Pastorchik míchá drinky zákazníkům, po jejím vítězství v Miss zajištěn rezervace na dlouhé týdny dopředu. Kráska si díky výhře v soutěži přišla v přepočtu na 732 tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám