Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spatřit britskou zpěvačku a textařku Adele na veřejnosti je po porodu jejího dnes už dvouapůlletého syna Angela obzvlášť náročné, ve středu však udělala výjimku. Zavítala na večeři do populární londýnské restaurace Nobu, kde bývá koncentrace celebrit mimořádně hustá.

Při odchodu však oscarová zpěvačka bondovky Skyfall spokojené výrazy rozhodně nerozdávala. Jako by se její žaludek necítil příjemně nasycen, ale spíš měl každou chvíli prasknout, nebo se chtěl v horším případě okamžitě vyprázdnit...

I přesto ale sedmadvacetiletá umělkyně, která za svou poměrně krátkou hudební dráhu stihla proměnit 178 nominací na nejrůznější hudební ceny v 95 případech, vypadala v zeleném kabátku senzačně. Adele je věčná bojovnice s váhou. O jejích kilech navíc se před časem nevhodně vyjádřili i návrhář Karl Lagerfeld nebo loni zesnulá moderátorka Joan Rivers. Zpěvačka si stále dává mateřskou pauzu a naplno se věnuje synovi a partnerovi Simonu Koneckimu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám