Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová (48) s manželem Vlastou a dětmi se natrvalo usadila v Americe na Miami. Do Čech a na Slovensko už zavítá jen v létě, aby si užila také svoji rodinu a přátele. Návrat domů ale už neplánuje.

"Strašně to utíká, když vidím po roce kamarády, rodinu, sestry, mám pocit, jako by to bylo včera. Ale vždy ten čas vidím na dětech, jak rychle rostou. Vracím se hrozně ráda, je super se sem těšit a pak zase nazpět do tepla," řekla Super.cz Zuza.

Na Miami už rok bydlí v novém obřím bytě a moderátorka doufá, že se jen tak nebudou muset stěhovat. Její muž podniká s realitami, a když se naskytne dobrá nabídka, jejich obydlí prodá a jdou zase o dům dál.

"Stále se stěhujeme, nyní ale máme asi nejlepší bydlení, jaké jsme v Americe kdy měli. Máme nádherný penthouse s krásnou terasou, pravidelně grilujeme, doděláváme jacuzzi. Snad tady budeme déle a manžel se nebude chtít zase stěhovat. On to tak má, auta mění, byty mění a ženu zatím naštěstí nevyměnil. Tak nevím, kdy to mám čekat," dodala se smíchem Belohorcová na párty v novém klubu Playboy, který coby bývalá Playmate společně s dalšími slavnými kráskami, které se pro pánský časopis v minulosti svlékly, pokřtila.

S postavou je na tom Zuza i po dvou dětech skvěle a v pohodě by mohla fotit znovu. To ale prý už neplánuje, i když se na obálce pánského časopisu objevila dokonce dvakrát. Prozradila nám, jak se udržuje ve formě.

"Pracuji na sobě, pravidelně cvičím. Teď začnu ještě trochu více. V Americe to ani jinak nejde, člověk je celý rok v plavkách. Mě to vždy i bavilo, ráda se hýbu, hodinku si zacvičím, miluju sport," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám