Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Problémový herec Shia LaBeouf (29) má opět o pozornost postaráno. Když zrovna netropí výtržnosti na veřejnosti nebo nepobývá v léčebně, prožívá drama na natáčení.

Hrdina z filmů Transformers a Indiana Jones a Království křišťálové lebky se v minulosti ocitl na šikmé ploše a vypadalo to, že míří ke dnu. Z nejhorších problémů se sice dostal, ale stále přitahuje nejrůznější katastrofy.

Po skandálním erotickém dvojfilmu Nymfomanka, díky němuž poznal svou snoubenku Miu Goth, a pozitivně přijatém válečném dramatu Železná srdce, začal Shia natáčet nový počin American Honey. Ten se mu podařilo zviditelnit dlouho před plánovanou premiérou.

Natáčení akční scény, při níž měl herec hlavou prorazit skleněnou tabuli, totiž nedopadlo podle plánu a na place tekla krev. Shia se nejspíš tak položil do své role, že podcenil bezpečnost a skončil se zraněním, které si vyžádalo 20 stehů. Nehoda ovšem vznik filmu American Honey neovlivní, protože Shia je připraven postavit se před kameru i s drobnou vadou na kráse.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám