Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Rodinka herečky Jennifer Love Hewitt (36) a Briana Hallisaye se rozrostla o dalšího potomka. Po dcerce Autumn se dočkali chlapečka.

Jennifer se mateřské povinnosti natolik zalíbily, že si prodloužila období, kdy upřednostní svou rodinu před kariérou. Její dcera letos v listopadu oslaví teprve druhé narozeniny a už se dočkala brášky, který má v rodném listu napsáno Atticus James Hallisay. Herečka tak otěhotněla už deset měsíců po prvním porodu.

Kráska ze seriálů Myšlenky zločince či Laskavý dotek se za Briana Hallisaye tajně provdala pouhých pět dnů předtím, než porodila prvního potomka. Role maminky se jí očividně zamlouvá, a fanoušci se jí tak na stříbrném plátně ani v televizi brzy nedočkají.

Sláva jí nechybí a na rodičovské povinnosti si rychle zvykla. „Každé dítě je jiné, stejně jako jeho vztah k rodičům. Člověk se nesmí stresovat a až ta chvíle přijde, přirozeně přijme novou roli,“ řekla před porodem Jennifer Love Hewitt, podle níž se řada nastávajících maminek zbytečně obává, že své poslání nezvládnou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám