Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Poté, co na Felixe Slováčka (72) veřejně prasklo, že má mít víc než kamarádské vztahy s výtvarnicí Lucií Gelemovou (32), by asi většina čekala veřejné pokání a hlavně omluvu Dagmar Patrasové (67). Ta totiž našla manželovi dopis, který mu o čtyřicet let mladší žena poslala a jenž obsahoval plno výčitek i slov o velké zhrzené lásce. Saxofonista se asi drží slavného Plzákova hesla Zatloukat, zatloukat, zatloukat a o své ženě kupodivu říká docela nelichotivé věci!

„Chápu, že si muži kolem sedmdesátky potřebují dokazovat, že je svět kolem nich stále barevný a že jim pořád patří. Důležité ale přitom je, aby tím neohrozili rodinu,“ řekla podvedená Patrasová již dříve k celé aféře. Teď se vyjádřil i její na švestkách načapaný muž, který ji přitom již před pár týdny na svou případnou nevěru psychicky připravoval.

„Lucie je talentovaná malířka, které jsem chtěl nějakým způsobem pomoct. Vzhledem k tomu, že nevypadá jako ježibaba a je to pěkná ženská, tak z toho udělali z komára velblouda všichni. Bohužel i moje žena… Ona si myslí, že jsme milenci, nebo já nevím, co si myslí. Má úplně d*****í kecy!“ rozhořčil se ve VIP zprávách hudebník.

Toho se nám nepodařilo zastihnout, aby mohl dovysvětlit, jak jinak si měla jeho žena milostný dopis vyložit. Stejně tak i Dáda nereaguje. U ní není divu. Celé to od svého muže, který je hodně známý svým vřelým vztahem k ženám (zatím to ale, pokud vůbec něco mimo manželství bylo, držel důstojně pod pokličkou), bere jako zradu.

Co si myslíte o vyjádření Slováčka k své údajné nevěře?
Měl by se stydět a ne ještě Dádu urážet!
90,6 %
Má pravdu, Dáda určitě hysterčí zbytečně
9,4 %
Celkem hlasovalo 41087 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám