Hlavní obsah
Článek

V rodině Dagmar Patrasové (67) a Felixe Slováčka je teď velké bouřkové období, vznáší se nad nimi dokonce v myšlenkách slovo rozvod! A za vše může jeden nešťastně Dádou nalezený milostný dopis jejímu muži. Na jednu stranu je tu dušování se Felixe, že autorce, výtvarnici Lucii Gelemové, (32) jen pomáhá prosadit se v šoubyznysu, na druhé pak slova plná zraněných citů a zhrzené lásky!

„Ty jsi posedlý, posedlý získáváním si žen. Nevím, co si dokazuješ, v každém případě jim lichotíš a ony toho využívají. Takto se chová muž, který mne miluje? Tímto mi dáváš úctu a důstojnost?! Ne. Pošlapal, zničil jsi mou lásku k tobě, shodil, ponížil mne, ublížil, vyrval srdce z těla veden svým chtíčem a bezohledností,“ stojí například v dopise výtvarnice, který doma nečekaně Dáda našla a který koráb jejich manželství tak nebezpečně rozhoupal a vyvolává téměř jeho potopení.

Žena evidentně nesnese Slováčkovu zálibu v ženách, tedy to, co jeho manželka Patrasová asi mlčky musí přecházet už celá desetiletí (tu Slováček na svou nevěru dokonce nedávno připravoval). Co oči do detailu nevidí, srdce nebolí. Nalezení konkrétního důkazu v podobě dopisu byl ale i pro královnu dětských srdcí pořádný nášup, po kterém Slováčkovi dala jasně najevo, že tento vztah musí ukončit.

Vtipné je, že zrovna Lucie, vědoma si toho, že už před drahným časem řekl Felix své ano Dádě, mu vyčítá v dopise různé věci. „Slušná žena by nikdy nepřijala výzvy od muže, který má partnerku, navíc sedící vedle něj,“ stěžuje si v lejstru dle Blesku na svůj patrně nepříjemný zážitek z jedné akce.

Gelemová se ve společnosti saxofonisty objevuje od podzimu loňského roku, ten vždy tvrdil, že je to kamarádka. Ta by ale nepsala asi například o tom, že Felixe skutečně miluje a jeho styky s jinými ženami bere jako zradu…

Je vám líto údajné milenky Felixe Slováčka?
Ano, Felix Slováček jí asi musel hodně ublížit
3,3 %
Vůbec, nemá si co začínat s ženáčem a holkařem
96,7 %
Celkem hlasovalo 19359 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám