Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se nedávno začalo spekulovat o tom, že nejslavnější český zpěvák Karel Gott (†80)potíže se srdcem, protože byl v poslední době často spatřen ve špitále v pražském Motole, Mistr se ohradil, že jde o nesmysly. Jedním dechem ale dodal, že pokud by mu něco bylo, stejně by o tom zarytě mlčel. Teď se ukazuje, jak to asi myslel. V pondělí ráno však „božského Káju“ narychlo přijímali v pražském IKEMu, specializovaném centru na problémy se srdcem. I když mluvčí pěvce mluví o prevenci a Gott sám naznačil cosi o srdeční arytmii, zdroje z jeho okolí hovoří jinak!

„Karel si v poslední době stěžoval na zadýchávání a bolení srdce, proto chodí po doktorech. Ale nechce to přiznat,“ citoval Blesk údajně důvěryhodný zdroj z okolí zpěváka.

Sám Gott v pondělí nabídl jiné vysvětlení. „Je tam diagnóza určité srdeční arytmie, která podle mě není nic vážného, protože ji může mít každý druhý člověk, ale podle profesora Pirka je samozřejmě při mé zátěži nutné ji sledovat,“ řekl na Nově.

Mistr má za sebou pracovně poměrně volnější období, v soukromí to už ale bylo složitější. Neustále se trápil a zaobíral vnímáním své manželky Ivany Gottové veřejností a médii, nepřidalo mu především asi to, jak se probíral její nečekaný odchod z divadelního muzikálu.

Reklama

Další články

Načítám