Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Karel Gott (†80) má prý problémy se srdcem. Mnohonásobný Slavík byl dnes ráno na vyšetření v pražském IKEMu, kam ho odvezla jeho manželka Ivana Gottová (48). Podle TV Nova má zpěvák problémy se srdeční chlopní, které by mohly skončit vážnou operací. Zpěvákovo okolí ale mluví pouze o preventivní kontrole.

"Karel Gott podstoupil ambulantní vyšetření srdce. Vysoký věk pana Gotta i pracovní nasazení vyžadují, aby byl pod dohledem lékařů a o své zdraví preventivně pečoval. Každopádně pan Gott už je v pořádku doma," řekla nová zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová. Večer pak Gott poskytl Nově vyjádření přímo před svou vilou na Bertramce, kde určité srdeční problémy sám připustil.

"Je tam diagnóza určité srdeční arytmie, která podle mě není nic vážného, protože ji může mít každý druhý člověk, ale podle profesora Pirka je samozřejmě při mé zátěži nutné ji sledovat,“ řekl v televizi Gott.

Doufejme tak, že se nejedná o nic vážného a Mistr bude brzy zase jako rybička. V poslední době se Gott na veřejnosti objevuje poměrně často. Naposledy se ukázal ve společnosti o víkendu, když si po boku své dcery Dominiky, která se vrátila z Finska, nenechal ujít charitativní akci nadace Slunce, která pomáhá lidem s autismem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám