Hlavní obsah
Článek

Obepnuté oblečení zvýrazní ženské přednosti a na léto je jako dělané. Podněcuje mužskou fantazii a ženy se v něm cítí sexy. Nemůžete pod něj ale obléknout svou oblíbenou krajkovou podprsenku, a už vůbec ne podprsenku se švy. Pod obepnuté oblečení bezpodmínečně patří hladké košíčky.

Hladká podprsenka: Vaše letní favoritka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I ve vašem prádelníku by měla být alespoň jedna praktická hladká podprsenka, která není zřetelná pod obepnutým topem. Pokud si chcete pořídit jen jednu, vsaďte na tu v tělové barvě, abyste ji mohla obléct i pod průsvitné či bílé oblečení. A pak se nebojte odvázat. Hladké podprsenky nemusí být nudné – potisky, krajka po obvodu a další drobnosti umí i jednoduchý střih podprsenky proměnit v sexy kousek. Všechny hladké podprsenky ale mají něco společného – krásně vytvarují ňadra, neproznačují švy pod oblečením a ty s Push-Up efektem zajistí, že váš dekolt nikdo nepřehlédne.

VENUS 3D SPACER: Opravdu je potřeba ji představovat?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Královna podprsenek – VENUS 3D SPACER - se stala mezi českými ženami fenoménem. Ještě jste ji nevyzkoušela? Pak o hodně přicházíte. Zvlášť v létě oceníte její skvělé vlastnosti. Je vyrobena ze speciálního dvouvrstvého materiálu, který je neuvěřitelně lehký, prodyšný a poddajný. VENUS 3D SPACER se dokonale přizpůsobí vašim ňadrům, nechá pokožku dýchat a celý den nebudete vědět, že ji máte na sobě. Díky hladkým košíčkům a čtyřem praktickým barvám ji můžete obléknout opravdu pod jakékoliv oblečení. A co je nejlepší? Pořídíte ji téměř v jakékoliv velikosti!

Victoria Double Push-Up: Když chcete extra plný dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Toužíte po plném dekoltu, ze kterého nespustí oči žádný muž? Chcete zaujmout krásně tvarovanými ňadry a sexy žlábkem? Tento kousek ve vaší výbavě nesmí chybět! Hladká double Push-Up podprsenka Victoria zvětší vaše ňadra až o dvě velikosti. Díky moldovaným košíčkům s dvojitou pěnou bude výsledný efekt působit přirozeně a vy se budete cítit pohodlně. Je vybavena nízkým středem, takže ji můžete směle obléknout i do opravdu hlubokých výstřihů a pochlubit se dokonale tvarovanými a plnými ňadry. Odoláte luxusnímu vzhledu se zlatými kvítky?

SPACER Vija: To pravé pro velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy s většími ňadry potřebují prádlo, které poskytne dostatečnou oporu, uleví namáhaným zádům a přizpůsobí se jim. Proto by taková podprsenka měla mít širší pevná ramínka, pohodlný střih a boční kostice. To a ještě mnohem víc nabízí podprsenka SPACER Vija. Ta je navíc vyrobena z porézního materiálu, který dovolí vaší pokožce dýchat a zabrání tolik obtěžujícímu pocení. A jako bonus dodá vašim ňadrům krásný zakulacený tvar. Hladké košíčky vám dovolí ji obléknout i pod obepnutý top a ukázat světu vaše sexy křivky!

Push-Upka Ramona: Vaše dávka sex-appealu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vždy jste obdivovala šarm a sex-appeal Pařížanek? Chtěla jste umět muže svést jediným pohledem? Pak do svého arzenálu ženských zbraní zařaďte Push-Upku Ramona. Její design je inspirován pařížským stylem a na první pohled uchvátí elegancí a smyslností. Satén, jemný tyl a lesklé ornamenty vám propůjčí pocit neodolatelnosti a moldované košíčky s pěnovou Push-Up výztuží dodají vašemu dekoltu ten správný objem a tvar. Dopřejte si neopakovatelný pocit sebejistoty a uhranete každého muže, který na vás ulpí pohledem.

Další články

Načítám