Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme s bývalou Českou Miss World Lucií Kovandovou (30) mluvili naposledy, pochvalovala si, že má díky profláknuté noci u Jaromíra Jágra (52) spoustu zakázek. Už to ale tak horké není. "Tak začíná léto, všichni si berou oddych, tak je normální, že té práce nebude tolik. Uvidíme, jak na podzim, to bývá práce vždycky dost, tak doufám, že se bude zase dařit," věří Lucka.

Kovandová nám také prozradila, že se chystá změnit image. "Chci se nechat ostříhat, ale ne úplně nakrátko. Chtěla bych delší mikádo. Aby měl účes víc tvar a šlo s vlasy lépe pracovat. Tohle už je přece jen hodně dlouhé a mám to hodně dlouho. Vlasy si navíc často upravuji sama, a i když je natočím, hned to spadne, jak jsou těžké," vysvětlila.

Lucka fotila spolu s dalšími kolegyněmi ze soutěže krásy nový kalendář pro nadaci Stopa v srdci, kterou založila Nikola Buranská. A jako všechny měla jako partnera kotě rysa ostrovida, které vážilo 25 kilo. Nebála se? "Byl hrozně přátelský, užila jsem si to. Zvířata miluju, u rodičů jsem vyrůstala se dvěma pejsky a doma s přítelem máme jednu maličkou rybičku Hildegardu," řekla nám modelka.

A protože jsme minule vedli debatu i na téma, jestli se s partnerem nechystají přestěhovat z Moravského Krumlova, kde ani jeden z nich nezakopne o práci, do Prahy, zajímalo nás, zda se to nějak posunulo? "Po tom víkendu na Slovensku, kde jste do nás všichni ryli, jsme se nad tím víc zamysleli. Bylo by to lepší a už nad tím víc uvažujeme," uzavřela Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám