Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za exotikou se většina z nás chystá obvykle v zimních měsících, abychom aspoň částečně utekli nepříjemným plískanicím a ošklivému počasí obecně. Bára Vida Kolářová (39) ale zvolila opačnou politiku a se svým manželem Přemkem se chystají k rovníku letos o prázdninách. A nebude to jen tak obyčejný výlet.

„Během tří týdnů hodláme navštívit Dubaj, Abú Dhabí, Singapur a potom nasadíme batohy a vyrazíme na Borneo do pralesů. Budeme mít odpočinek i dobrodružství, od všeho něco,“ řekla II. Vicemiss 2006 na barmanské soutěže Mattoni Grand Drink 2015.

Vzhledem k tomu, že dvojice cestuje na vlastní pěst, tak ji čeká ještě hodně plánování. „Zatím máme letenky do Singapuru a zbytek je ještě ve hvězdách. Ještě nás to plánování čeká,“ říká Bára, která bude největší dobrodružství jistě prožívat v pralesích na Borneu. Toto místo prý už v minulosti navštívila s rodiči a ráda se sem vrátí. „Manžel mi nedávno říkal, že když se k němu přisaje pijavice, tak ji budu muset odkousnout. Tak jsem se trošku vyděsila,“ říká Bára a jedním dechem statečně dodává: „Člověk tohle musí jednou zažít. Pro mě jsou tato místa exotická a Asii obecně mám přirostlou k srdci.“

Související témata:
Borneo

Reklama

Další články

Načítám