Hlavní obsah
Článek

Moderátor Tomáš Hauptvogel se v pondělí po dvou měsících, které po těžké nehodě na motorce strávil na lůžku v nemocnicích i doma a na rehabilitacích, vrátil na televizní obrazovky, kde jej radostně přivítala jeho kolegyně Terezie Kašparovská. Kromě berlí, které mu pomáhají v chůzi, přišel s ještě jednou novinkou, pro diváky viditelnou - zarostlým obličejem. Jak na tohle budou diváci reagovat?

„Když jsem ležel v nemocnici a měl zafixované obě ruce, tak jsem asi dva týdny vůbec neřešil, jestli mi na obličeji něco roste nebo ne. Hlavně jsem byl rád, že tam nemusí nic srůstat. A když se pak objevila nějaká fotka na Facebooku, kde jsem měl vousy, tak to vzbudilo neuvěřitelné reakce. Především u divaček,“ svěřil Tomáš. A tak se rozhodl, že si vousy prozatím ponechá.

Nejdřív se ale musel zeptat na Primě, jak se na tohle dívá vedení. „Naše šéfredaktorka Jitka Obzinová nebyla proti, tak jsme to zkusili,“ uvedl Hauptvogel, který se berle neberle v sobotu chystá i do Ústí nad Labem, které show Prima jede za vámi navštíví.

Líbí se vám Tomáš Hauptvogel s vousy?
Ne, na obrazovce to nepůsobí dobře. Vypadá zanedbaně
26,1 %
Ano, velmi. Je to trend, který mu sluší
73,9 %
Celkem hlasovalo 20716 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám