Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mexická kráska Salma Hayek si ve čtvrtek vyrazila s čtyřletou dcerou Valentinou na nákupy do Century City Mall v Los Angeles. A jako správné marnivé dámy si udělaly radost šperkem. V ruce si totiž obě nesly taštičky Swarovski. Malá Valentina, která jakoby své mamince z oka vypadla, se však na zájem fotografů moc přívětivě netvářila a pořádně se na ně křenila.

Na Oscara nominovaná herečka Hayek, jež se nejvíce proslavila rolí malířky Fridy Kahló z roku 2002, má téměř čtyřletou dceru Valentinu Palomu Pinaults francouzským bilionářem Françoisem-Henri Pinaultem, jenž je zároveň od předloňského únoru jejím manželem. Dvojice totiž již předtím zásnuby jednou zrušila.

Začátkem měsíce vyšlo najevo, že Pinault by měl mít nemanželského syna Jamese s bývalou topmodelkou Lindou Evangelistou. Jak Super.cz informoval, Pinault zřejmě bude muset podstoupit testy otcovství, jelikož Evangelista je přesvědčená o pravdivosti svého tvrzení. Dítě přitom mělo přijít na svět již v době, kdy Salma s bohatým Francouzem žila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám