Hlavní obsah
Článek

O našich současných i minulých vítězkách soutěže Česká Miss vás zásobujeme informacemi pravidelně. V Praze se ale na přehlídce plavek zjevily i krásky, které korunku aktuálně získaly na sousedním Slovensku. Jak to tam vlastně v soutěži holky mají a jaké dostávají ceny?

"Já jsem získala auto, honorovanou smlouvu a hodně darů od sponzorů," prozradila panující slovenská královna krásy Lujza Straková. Druhá nejkrásnější dívka Barbora Bakošová, která má ze všech tří děvčat nejvíc sexy pohled, si také nestěžuje. "Také jsem dostala dárky, auto jsem sice nevyhrála, ale vždycky mi ho někdo půjčí," míní.

S bydlením mají ovšem holky smůlu. Byty, ani na rok, nedostávají. "Do loňska to tak bylo, letos se to bohužel zrušilo," prozradila II. Vicemiss Petra Denková. "Ale máme možnost bydlet zdarma v hotelu, když jsme v Bratislavě," doplnila ji vítězka Lujza, která prý Miss nebere jako modelingovou šanci, ale věnuje se spíš jiným aktivitám, spojeným se soutěží, jako jsou charita a společenské akce. Modelingové vzory nemají prý ani dvě další krásky.

A jak to mají tři půvabné Slovenky s plány, co budou dělat, až jim skončí roční panování? "Uvidím, co ten rok přinese. Studuji na vysoké škole, přitom podnikám, tak pevně věřím, že u toho zůstanu," míní Lujza. "Já jsem úspěšně odmaturovala a chystám se na vysokou školu, na divadelní management," prozradila Barbora. "A mne čeká bakalářský ročník na managementu podniku," doplnila trojici Petra.

A protože dívky předváděly plavky na přehlídce Fashion Island, zajímalo nás také, jak si udržují postavu. Na rozdíl od naší královny krásy Nikol Švantnerové (31), která přiznala, že trpěla anorexií, holky žádné problémy se stravováním a dietami nepřiznávají. "Zdravá strava a pohyb, to je to nejdůležitější," shodují se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám