Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nepřebírá letitý kšeft Marka Ebena, ale překvapivě přechází na druhou stranu barikády! Moderátor Leoš Mareš (47) podle exkluzivních informací Super.cz kývl na nabídku České televize, aby se coby hvězdný tanečník zúčastnil StarDance VII. Víme už dokonce, koho mu přidělili za taneční partnerku, z níž byl prý při představení tak překvapený, jako by z toho chvílemi nevnímal, v jakém vesmíru se momentálně vůbec nachází!

Předposlední červnové úterý se na Kavčích horách seznámili hvězdní hosté taneční show s těmi, s kterými budou již brzy pravidelně prošlapávat polobotky a střevíce. A mezi nimi nešlo přehlédnout právě Leoše Mareše. Ten na přímou otázku nezapíral.

„Je pravda, že jsem tu nabídku přijal. Slyšel jsem od účastníků předchozích ročníků, že je tam vždy taková speciální atmosféra a skvělá parta,“ potvrdil nám zprávy moderátor. Podle některých může svým tanečním „umem“ předčit i jednoho z největších dosavadních frajerů StarDance Míru Bosáka. „Já a tanec? Řeknu vám to takhle: Když tančím, lidé se mi smějí. Jsem lepší zpěvák než tanečník,“ slibuje švandu sám Leoš.

Do sedmé řady soutěže, která se vrací po dvou letech pauzy s velkolepější show, přichází v páru se slovenským sexsymbolem Katarinou Štumpfovou. Tahle obdařená blondýnka jako by byla pro něj na objednávku. Je tak krásná, až skoro organizátory StarDance začínáme podezírat, jestli nechtěli Leošovi udělat radost, když se o něm ví, že je teď momentálně sám.

S kráskou každopádně Mareš stráví nejednu chvilku v blízkém fyzickém kontaktu. Tohohle pařmena vymetajícího večírky však nečeká nic záviděníhodného, spíš náročný trénink, při kterém dostane pořádně do těla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám