Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O herci a režisérovi Ivanu Vyskočilovi (69) je známo, že poslední léta preferuje po svém boku později narozené dívky, které by mu mohly říkat tatínku, nebo dokonce dědečku.

Momentálně se po jeho boku objevuje přítelkyně Romana (27), jež je téměř stejně stará jako jeho dcera Míša (25), kterou má z nevydařeného manželství s herečkou Ivanou Andrlovou.

Po boku mladičké přítelkyně Vyskočil oslavil padesátou reprízu své divadelní komedie Příběh jednoho hradu. Hned po skončení jubilejního představení se Vyskočil a celý herecký ansámbl přemístili z Divadla U Hasičů do středověké krčmy.

Tam se vitální Vyskočil pro změnu pochlubil dcerou Míšou, jež v restauraci pracuje jako barmanka. A jak je vidno, s tátovou přítelkyní nemá žádný problém.

„Jsme v pohodě, žádné rozmíšky neexistují,“ stihla utrousit Míša mezi prací, a navíc přidala ještě nějaký ten úsměv. Vyskočil byl s Romanou nedávno na dovolené v Chorvatsku a na podzim pro změnu plánuje zájezd do Egypta.

„Mezitím o prázdninách budeme jednak na zájezdových představeních a pak, když se tohle dílo vydařilo, bych rád strávil nějaký čas doma na baráku a třeba zkusil napsat další komedii. Ale zatím je to jen myšlenka a uvidím, zda dozraje,“ dodal spokojený Vyskočil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám